Missie

De specialist en partner zijn voor optimale inzetbaarheid van medewerkers en participatie van de burger in de maatschappij, zodat zij beter om leren gaan met de uitdagingen en problemen van het dagelijks leven. 
Deze aanpak is professioneel betrokken, daadkrachtig, pragmatisch en geloofwaardig, gericht op de burger, medewerker en en werkgever.                                 

‘Laten we samen werken aan vitaliteit en (werk)plezier’

Visie

Ik geloof dat gezonde, vitale mensen beter tot hun recht komen in een veilige en prettige(werk)omgeving.                                                                                                              
Dit draagt mijn inziens bij aan het verbeteren en leefbaarder maken van onze samenleving. Gezonde en vitale medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven.  Gezond wil zeggen; veerkracht en balans tussen verschillende levensdomeinen, tussen lichaam en geest, tussen je goed voelen en beter presteren. Beter presteren wordt mogelijk gemaakt door te blijven leren.

Met mijn deskundigheid bied ik mensen alle ondersteuning en aandacht om hun persoonlijke leerproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen door het creĆ«ren van positieve leerervaringen. Om dit te kunnen bereiken staan de waarden; eigen verantwoordelijkheid, zelfredzaamheid, kwaliteit van leven en persoonlijk groei van de medewerker centraal in mijn ondersteuning